se ia legatura de patrunjel cu tot cu radacini si se spala bine apoi se toaca dupa preferinte intr-un castronas. Peste patrunjelul maruntit se pune dupa gust ulei de masline, zeama de la o lamaie, cativa catei de usturoi zdrobiti bine cu presa, seminte de dovleac si de susan. Se amesteca bine bine si se consuma ,este si un bun detoxifiant pentru organism.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii