autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata de patrunjel

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Ingrediente
2-3 legaturi patrunjel proaspat, 3 fire ceapa verde, 3 fire usturoi verde, 3-4 linguri ulei de masline, o mana de crutoane, zeama de la o jumatate lamaie, sarem, piper, ardei iute macinat, 1 knorr grecesc

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se mixeaza bine bine ingredientele pana se fac pasta.

Se serveste cu paine prajita unsa cu usturoi
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de patrunjel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata de bulgur cu rosii, castraveti si patrunjel

Salata de bulgur cu rosii, castraveti si patrunjel

Apa rece se pune la fiert împreună cu sarea la foc rapid cca. 10 minute. După ce clocotește

3 voturi    0 comentarii
30 min
Salate reci
Salata de patrunjel

Salata de patrunjel

Speli graul si il pui la fiert in apa suficienta, pentru jumatate de ora. Intre timp, toci marunt

3 voturi    2 comentarii
45 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2-3 legaturi patrunjel proaspat
  • 3 fire ceapa verde
  • 3 fire usturoi verde
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • o mana de crutoane
  • zeama de la o jumatate lamaie
  • sarem
  • piper
  • ardei iute macinat
  • 1 knorr grecesc

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata de boeuf falsa, cu pleurotus Salata de boeuf falsa, cu pleurotus

Cartofii se spal? ?i se pun la fiert în coaj?, cca. 15 minute, la foc mediu, neacoperit. Morcovii se cur??? ?i se pun la fiert

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Aperitive
Salata calda cu pastai si patlagele Salata calda cu pastai si patlagele

Se curata si taie pastaile si apoi se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert, pastaile se pun in apa cu gheata ca sa isi pastreze culoarea

2 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne
Salata Caprese
Cookie Settings