autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata de patrunjel

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Ingrediente
2-3 legaturi patrunjel proaspat, 3 fire ceapa verde, 3 fire usturoi verde, 3-4 linguri ulei de masline, o mana de crutoane, zeama de la o jumatate lamaie, sarem, piper, ardei iute macinat, 1 knorr grecesc

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se mixeaza bine bine ingredientele pana se fac pasta.

Se serveste cu paine prajita unsa cu usturoi
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de patrunjel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Baqdonisie(specific arab).Salata de patrunjel

Baqdonisie(specific arab).Salata de patrunjel

Patrunjelul,curatat si spalat,se toaca;usturoiul se bate. Intr-un bol se pune,pasta de susan;se

4 voturi    2 comentarii
30 min
Salate de legume
Salata de vinete cu iaurt si patrunjel verde

Salata de vinete cu iaurt si patrunjel verde

Puneti vinetele intr-un vas, adaugi putin iaurt, amestecati, adaugati putin ulei si amestecati iar,

9 voturi    9 comentarii
10 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2-3 legaturi patrunjel proaspat
  • 3 fire ceapa verde
  • 3 fire usturoi verde
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • o mana de crutoane
  • zeama de la o jumatate lamaie
  • sarem
  • piper
  • ardei iute macinat
  • 1 knorr grecesc

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Timbale de fasole si spuma de sunca Timbale de fasole si spuma de sunca

Cartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa cu sare. Sunca se taie cubulete mici, apoi se freaca bine cu smantana si daca este

0 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive
Salata de pui cu maioneza Salata de pui cu maioneza

Se spala cartofii bine cu apa rece, apoi se fierb cu tot cu coaja, acoperiti cu apa si o lingura de sare. Cand se lasa intepati cu furculita

1 vot    1 comentariu
50 min
Aperitive
Salata de cruditati