autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de peste

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
600 g file de peste alb fara piele, 1 ceasca de frunze de patrunjel, 80 g salata creata, sucul si coaja de la o portocala, sucul si coaja de la o lamaie, 1 lingura ulei de masline, 2 linguri otet de vin rosu, 1 lingurita mustar Dijon, 1 ceapa rosie taiata fin, 2 lingure capere la borcan scurse si uscate, 4 felii paine de secara toast

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Incingeti 2 lingurite de ulei intr-o tigaie de teflon la foc mediu.
Adaugati pestele, asezonati-l cu sare si piper si lasati pe foc 3 - 4 minute sau pana cand se aureste, apoi intoarceti pe cealalta parte, adaugati otet si o ceasca (250 ml) cu apa fierbinte si mai lasati 3 - 4 minute pe foc sau pana se patrunde bine. Cand pestele este gata il transferati pe un platou.
Intr-un bol mare amestecati uleiul ramas, coaja de lamaie si cea de portocala, sucul de la citrice si mustarul, asezonati cu sare si piper adaugati restul ingredientelor taiate si amestecati usor, deasupra asezati somnul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata de cartofi si peste afumat

Salata de cartofi si peste afumat

Pasul 1: Taiem cartofii in cuburi de aproximativ 2-2,5 cm. Pasul 2: Pregatim aragazul si o cratita

6 voturi    6 comentarii
45 min
Salate reci
Salata Peste afumat MARIANA

Salata Peste afumat MARIANA

Se taie varza fideluta, se taie ceapa julien, castraveti in cubulete, se sareaza si pipereaza, pestele

5 voturi    1 comentariu
20 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 600 g file de peste alb fara piele
  • 1 ceasca de frunze de patrunjel
  • 80 g salata creata
  • sucul si coaja de la o portocala
  • sucul si coaja de la o lamaie
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri otet de vin rosu
  • 1 lingurita mustar Dijon
  • 1 ceapa rosie taiata fin
  • 2 lingure capere la borcan scurse si uscate
  • 4 felii paine de secara toast

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Salsa cu capsune si creveti Salsa cu capsune si creveti

Se spala legumele si se sterg cu un stergar de bucatarie. Se taie rosiile cubulete, la fel si ardeiul capia, ceapa verde taiata rondele,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete. Curatam si dam ghimbirul pe razatoarea mica. Calim ghimbirul si usturoiul intreg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salata cu ton si naut