Ingrediente
600 g file de peste alb fara piele, 1 ceasca de frunze de patrunjel, 80 g salata creata, sucul si coaja de la o portocala, sucul si coaja de la o lamaie, 1 lingura ulei de masline, 2 linguri otet de vin rosu, 1 lingurita mustar Dijon, 1 ceapa rosie taiata fin, 2 lingure capere la borcan scurse si uscate, 4 felii paine de secara toast
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
0 voturi
Mod de preparare
Adaugati pestele, asezonati-l cu sare si piper si lasati pe foc 3 - 4 minute sau pana cand se aureste, apoi intoarceti pe cealalta parte, adaugati otet si o ceasca (250 ml) cu apa fierbinte si mai lasati 3 - 4 minute pe foc sau pana se patrunde bine. Cand pestele este gata il transferati pe un platou.
Intr-un bol mare amestecati uleiul ramas, coaja de lamaie si cea de portocala, sucul de la citrice si mustarul, asezonati cu sare si piper adaugati restul ingredientelor taiate si amestecati usor, deasupra asezati somnul.