Autor:
Diana (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 11 iunie 2009
Ingrediente
100 gr. peste fiert, 1/2 lingurita ulei, o lingurita zeama de lamiie, 1/2 ou, sare, patrunjel
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Pestele fiert se scoate de pe oase si se toaca cu cutitul. Se amesteca cu uleiul, zeama de lamiie, sarea si verdeata. Oul fiert se da pe razatoare si se presara pe deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de peste" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Zarzavatul il curatam si il punem la fiert, eu l-am avut gata fiert ca am facut supa.
Conserva de
3 voturi
0 comentarii
40 min
Fileurile de peste se taie bucatele, peste ele se adauga ceapa rosie, taiata julienne, gogosarul
2 voturi
10 comentarii
20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate