autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata de peste

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
1 buc macrou afumat, 1 ceapa rosie, 2 oua, 3 cartofi, 3-4 linguri maioneza, sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Fierbi cartofii in coaja sii tai cuburi, ouale le fierbi si le tai si pe ele cuburi, pestele tot cuburi, ceapa pestisori.



Amesteci toate ingredientele si la urma pui maioneza si sare dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata cu peste

Salata cu peste

Se taie marunt ceapa verde,ardeii,varza chinezeasca muraturile iar salata se rupe cu mana.Intr-o

20 voturi    7 comentarii
30 min
Salate cu peste
Salata de peste

Salata de peste

Scurgi pestele de ulei si il maruntesti cu furculita. Tai rosiile cuburi mici, cartofii si ouale

3 voturi    2 comentarii
40 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 buc macrou afumat
  • 1 ceapa rosie
  • 2 oua
  • 3 cartofi
  • 3-4 linguri maioneza
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata de boeuf falsa, cu pleurotus Salata de boeuf falsa, cu pleurotus

Cartofii se spală și se pun la fiert în coajă, cca. 15 minute, la foc mediu, neacoperit. Morcovii se curăță și se pun

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Aperitive
Salata calda cu pastai si patlagele Salata calda cu pastai si patlagele

Se curata si taie pastaile si apoi se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert, pastaile se pun in apa cu gheata ca sa isi pastreze culoarea

2 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne
Salata crocanta cu sos tzatziki