1. Pestele se curata de intestine si solzi, se spala cu apa rece si se fierbe in apa in care s-a adaugat sare, putin otet, o ceapa, o foaie de dafin si cateva boabe de piper. Cand este gata, se da deoparte si se lasa sa se raceasca.
2. Morcovii, cartofii si mazarea se fierb separat in apa sarata. Cand sunt gata, morcovii si cartofii se taie cubulete si se dau la rece. Castravetele se curata si se taie felii sau jumatati de felii. Salata verde se desface foaie cu foaie si se spala in cat mai multe ape, ca sa se inlature orice urma de murdarie si se rupe in bucati. Rosiile se spala cu apa rece si se taie felii rotunde.
3. Dintr-un galbenus fiert tare si un galbenus crud frecate impreuna cu uleiul turnat picatura cu picatura, se prepara o maioneza care se subtiaza apoi cu zeama de lamaie
4. Dupa ce toate legumele s-au racit, se pun in salatiera pestele fiert si curatat de oase, morcovul, cartofii, mazarea, si 2/3 din maioneza. Se amesteca totul, se garniseste salata cu felii de castravete verde, felii de rosii, salata verde si maioneza ramasa, pusa cu cornetul. Se serveste imediat.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii