autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de peste afumat

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
500 g peste afumat 500 g cartofi 5 castraveti murati potrivit de mari 10 masline fara sambure 2-3 bucati de gogosar la otet 200 ml maioneza light piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Pestele afumat se curata bine de spini si piele, apoi se taie marunt. Cartofii se fierb in coaja, se curata de calzi si se taie cubulete. Castravetii si gogosarii se taie marunt, ca pentru salata boeuf. Se amesteca cu maioneza si celelalte ingrediente intr-n castron.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de peste afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata cu peste afumat

Salata cu peste afumat

Fileurile de peste se taie bucatele, peste ele se adauga ceapa rosie, taiata julienne, gogosarul

2 voturi    10 comentarii
20 min
Salate cu peste
Salata de rucolla cu peste afumat

Salata de rucolla cu peste afumat

Pestelui afumat i se indeparteaza capul si incepe sa se scoata carnea de pe piele, se desfac bucati

2 voturi    2 comentarii
20 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g peste afumat 500 g cartofi 5 castraveti murati potrivit de mari 10 masline fara sambure 2-3 bucati de gogosar la otet 200 ml maioneza light piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata Tabouleh cu conopida Salata Tabouleh cu conopida

Desfacem conopida buchetele si o dam prin robotul cu lama in forma de S sa il maruntim putin, cam 2-3 secunde. Sa nu il maruntiti prea

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Guacamole-pasta de avocado Guacamole-pasta de avocado

Avocado trebuie sa fie moale ca sa-l putem desface. Il curatam de coaja si il punem pe ofarfurie mare care sa poata incapea totul. Taiem

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Salata de cruditati cu atun si sos de maioneza cu pasta de rosii