Incingeti 2 lingurite de ulei intr-o tigaie de teflon la foc mediu.
Adaugati pestele, asezonati-l cu sare si piper si lasati pe foc 3 - 4 minute sau pana cand se aureste, apoi intoarceti pe cealalta parte, adaugati otet si o ceasca (250 ml) cu apa fierbinte si mai lasati 3 - 4 minute pe foc sau pana se patrunde bine. Cand pestele este gata il transferati pe un platou.
Intr-un bol mare amestecati uleiul ramas, coaja de lamaie si cea de portocala, sucul de la citrice si mustarul, asezonati cu sare si piper adaugati restul ingredientelor taiate si amestecati usor, deasupra asezati somnul.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii