Brânza dulce se frământă împreună cu iaurtul, cu ierburi proaspete tocate mărunt, usturoi şi tabasco. Se condimentează după gust cu suc de lămâie sare şi piper. Roşiile se opăresc, se curăţă de pieliţă, se taie, se scot seminţele şi se taie în cuburi. O parte din somon se taie în felii lungi şi subţiri,
păstrându-se 4 felii. Avocado se curăţă de coajă, se taie în două, se scot sâmburii. Salata se decoreaza si se pun peste ea roşiile tăiate şi sosul de iaurt şi ierburi. Se condimentează după gust şi se amestecă delicat

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii