autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de peste portugheza

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente: 400 g ton din conserva, scurs, , 8 linguri maioneza, , 2 tulpini de praz, taiate rondele subtiri, , sare, , piper negru macinat, , 5 fire de marar, , 6 fileuri de sardele scurse.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron, se amesteca tonul cu maioneza si cu rondelele de praz si se gusta de sare si piper.
Firele de marar se rup bucati, se pune 1/2 deoparte pentru garnisit, iar restul se incorporeaza in salata de ton.
Se rastoarna salata intr-un platou ceva mai adanc si de jur imprejur se aranjeaza firele de marar puse deoparte.
Se taie fileurile de sardele fasii subtiri, se aseaza - in forma de grilaj - peste salata de ton si se orneaza cu un smoc de marar. Se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de peste portugheza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata cu ton

Salata cu ton

Se spala salata, rosiile si ceapa. Salata se lasa sa se scurga pe un servet, apoi se rupe bucatele.

27 voturi    11 comentarii
15 min
Salate cu peste
Salata cu ton si naut

Salata cu ton si naut

Scurgem nautul de zeama, la fel boabele de porumb, tonul de ulei si le punem intr-un bol. Ardeiul

2 voturi    0 comentarii
20 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente: 400 g ton din conserva
  • scurs
  • 8 linguri maioneza
  • 2 tulpini de praz
  • taiate rondele subtiri
  • sare
  • piper negru macinat
  • 5 fire de marar
  • 6 fileuri de sardele scurse.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Obletel de Dunare marinat in otet Obletel de Dunare marinat in otet

Obletelul se curata de solzi si li se scot intestinele, apoi se indeparteaza capul si inotatoarea de la codite, se spala in mai multe

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Salsa cu capsune si creveti Salsa cu capsune si creveti

Se spala legumele si se sterg cu un stergar de bucatarie. Se taie rosiile cubulete, la fel si ardeiul capia, ceapa verde taiata rondele,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Salata "Suba"