Intr-un castron, se amesteca tonul cu maioneza si cu rondelele de praz si se gusta de sare si piper.
Firele de marar se rup bucati, se pune 1/2 deoparte pentru garnisit, iar restul se incorporeaza in salata de ton.
Se rastoarna salata intr-un platou ceva mai adanc si de jur imprejur se aranjeaza firele de marar puse deoparte.
Se taie fileurile de sardele fasii subtiri, se aseaza - in forma de grilaj - peste salata de ton si se orneaza cu un smoc de marar. Se serveste imediat.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii