autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de peste portugheza

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente: 400 g ton din conserva, scurs, , 8 linguri maioneza, , 2 tulpini de praz, taiate rondele subtiri, , sare, , piper negru macinat, , 5 fire de marar, , 6 fileuri de sardele scurse.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron, se amesteca tonul cu maioneza si cu rondelele de praz si se gusta de sare si piper.
Firele de marar se rup bucati, se pune 1/2 deoparte pentru garnisit, iar restul se incorporeaza in salata de ton.
Se rastoarna salata intr-un platou ceva mai adanc si de jur imprejur se aranjeaza firele de marar puse deoparte.
Se taie fileurile de sardele fasii subtiri, se aseaza - in forma de grilaj - peste salata de ton si se orneaza cu un smoc de marar. Se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de peste portugheza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata rucola cu somon si mango

Salata rucola cu somon si mango

Spalam somonul si il taiem cubulete. Il condimentam cu sare, piper, paprika afumnata si rozmarin

3 voturi    0 comentarii
20 min
Salate cu peste
Salata cu macrou afumat

Salata cu macrou afumat

Macroul se curata de piele si oase. Se taie carnea cuburi. Cartofii se fierb in coaja. Se curata

6 voturi    2 comentarii
30 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente: 400 g ton din conserva
  • scurs
  • 8 linguri maioneza
  • 2 tulpini de praz
  • taiate rondele subtiri
  • sare
  • piper negru macinat
  • 5 fire de marar
  • 6 fileuri de sardele scurse.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete. Curatam si dam ghimbirul pe razatoarea mica. Calim ghimbirul si usturoiul intreg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Barcute de andive umplute cu salata exotica Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru circa 10 minute. Curățăm rodia

1 vot    1 comentariu
20 min
Aperitive
Salata de ton