Salata de peste portugheza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 400 g ton din conserva, scurs,
  • 8 linguri maioneza,
  • 2 tulpini de praz, taiate rondele subtiri,
  • sare,
  • piper negru macinat,
  • 5 fire de marar,
  • 6 fileuri de sardele scurse.

Mod de preparare

Intr-un castron, se amesteca tonul cu maioneza si cu rondelele de praz si se gusta de sare si piper.

Firele de marar se rup bucati, se pune 1/2 deoparte pentru garnisit, iar restul se incorporeaza in salata de ton.

Se rastoarna salata intr-un platou ceva mai adanc si de jur imprejur se aranjeaza firele de marar puse deoparte.

Se taie fileurile de sardele fasii subtiri, se aseaza - in forma de grilaj - peste salata de ton si se orneaza cu un smoc de marar. Se serveste imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinte sarate cu branza

Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel.

Placinte sarate cu branza
Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.

Cotlet de porc cu rosii la tigaie
Dulceata din fructe de soc

Dulceata din fructe de soc

Reteta de dulceata din fructe de soc. Cum se prepara reteta de dulceata din fructe de soc fara conservant.

Dulceata din fructe de soc