Se spala, se taie in bucati potrivite si se pun intr-un bol destul de mare: salata, ceapa, mararul.
Ouale se fierb tari si se taie rondele. Telemeaua se taie in cuburi mici si se adauga peste celelalte ingrediente in bol. Apoi se taie conserva, se scurge mai bine de jumatate din uleiu in care este cuprins tonul si se adauga in bol (daca nu va place uleiul din ton, puteti agauga pe cel pe care il preferati, dar in cazul acesta, scurgeti foarte bine tonul). Se amesteca, se pune sare dupa gust (atentie, telemeaua este si ea uneori foarte sarata!!!), piper si otet.
Se poate servi simpla sau ca garnitura pentru friptura sau gratar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii