Se spala, se taie in bucati potrivite si se pun intr-un bol destul de mare: salata, ceapa, mararul.
Ouale se fierb tari si se taie rondele. Telemeaua se taie in cuburi mici si se adauga peste celelalte ingrediente in bol. Apoi se taie conserva, se scurge mai bine de jumatate din uleiu in care este cuprins tonul si se adauga in bol (daca nu va place uleiul din ton, puteti agauga pe cel pe care il preferati, dar in cazul acesta, scurgeti foarte bine tonul). Se amesteca, se pune sare dupa gust (atentie, telemeaua este si ea uneori foarte sarata!!!), piper si otet.
Se poate servi simpla sau ca garnitura pentru friptura sau gratar.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii