autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de primavara

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Ingrediente
2 salate verzi, 2-3 gulii, 3 castraveti, 1 legatura ridichi, 1 ceapa, ulei de masline, otet sau zeama de lamaie, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala bine salata, se lasa sa se scurga de apa si se taie fideluta; Se curata castravetii si ridichile, se taie si se spala in feliute subtiri; Se spala si se curata guliile, se dau pe razatoarea mare; Se amesteca totul, se adauga ceapa taiata solzisori, uleiul, otetul si se potriveste de sare si piper dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de primavara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata primavara

Salata primavara

Salata se spala si se taie fasii, rosiile se spala si se taie rondele, telemeaua se spala cu apa

3 voturi    6 comentarii
15 min
Salate reci
salata de primavara cu orez

salata de primavara cu orez

Se spala orezul si se fierbe, se clateste cu apa rece si se lasa la racit. Branza si legumele se

20 voturi    4 comentarii
40 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 salate verzi
  • 2-3 gulii
  • 3 castraveti
  • 1 legatura ridichi
  • 1 ceapa
  • ulei de masline
  • otet sau zeama de lamaie
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
GOGOSARI PT CONGELATOR.