Se spala si se curata toate legumele(brocoli se foloseste crud). Se taie brocoli in buchetele, iar tulpina se curata de coaja si se taie in feliute subtiri. Se adauga apoi prazul( preferabil doar partea alba, care este mai putin tare),ardeii taiati cubulete, rosiile, castravetele, ridichile taiate feliute, maslinele taiate si ele felii.Morcovul se da pe razatoarea mare. Se asezoneaza cu zeama de la o lamaie(sau de la jumatate, dupa gust), si cu sare. Se serveste ca garnitura la crochete de peste, la carne sau la cartofi sau pur si simplu cu paine. Este o salata sanatoasa, usoara, satioasa, care poate fi servita si a doua zi, caci nu se oxideaza legumele.
Neaparat trebuie folosit praz si nu ceapa, caci cu ceapa nu iese reteta. Se mai poate adauga la ea, pentru cine crede ca ii place gustul, telina data pe razatoare, marar si patrunjel.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii