Se curata ciupercile, se spala si se pun la fiert in apa cu sare, cand sunt gata se taie in felii subtiri;
Separat se face o maioneza din ou, mustar, zeama de lamaie si ulei;
Morcovul si castravetele se taie in rondele subtiri si se amesteca impreuna cu ciupercile, boabele de porumb, maslinele si maioneza;
Se condimenteaza dupa gust, se serveste rece cu patrunjel verde, tocat fin, deasupra.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii