Salata de primavara cu ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • 1 castravete
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • 1 lamaie
  • 1 lingura de mustar
  • 100 g porumb din conserva
  • 100 g masline
  • 1 legatura de patrunjel
  • ulei
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala si se pun la fiert in apa cu sare, cand sunt gata se taie in felii subtiri;

Separat se face o maioneza din ou, mustar, zeama de lamaie si ulei;

Morcovul si castravetele se taie in rondele subtiri si se amesteca impreuna cu ciupercile, boabele de porumb, maslinele si maioneza;

Se condimenteaza dupa gust, se serveste rece cu patrunjel verde, tocat fin, deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise