Se curata ciupercile, se spala si se pun la fiert in apa cu sare, cand sunt gata se taie in felii subtiri; Separat se face o maioneza din ou, mustar, zeama de lamaie si ulei; Morcovul si castravetele se taie in rondele subtiri si se amesteca impreuna cu ciupercile, boabele de porumb, maslinele si maioneza; Se condimenteaza dupa gust, se serveste rece cu patrunjel verde, tocat fin, deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii