Reteta postata pe: 22 aprilie 2009
Ingrediente
4 fileuri de piept de pui (100 g), 1 lingura ulei, sare, piper, 2 oua, 1/2 castravete, 2 rosii, 1 legatura ridichi, 1 andiva, 200 g salata verde, leurda, 4 linguri otet, 4 linguri ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Pieptul se prajeste in ulei cca 12 min, pe ambele partit.Se sareaza si se pipereaza . Ouale se fierb tari cca 10 min. Se trec prin apa rece, se decojesc si se taie optimi. Se decojeste si se taie cuburi castravetele. Se taie felii rosii si ridichile. Se taie andiva si salata verde. Se curata frunzele de leurda si se taie fasii. Se amesteca otetul cu sare si piper; se inglobeaza uleiul si lerda. Se amesteca taoate ingredinetele cu marinata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pui" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Dupa ce legumele si carnea au fiert in supa de pui se scot, se lasa sa se racoreasca si se toaca
105 voturi
19 comentarii
1h 10 min
Fierbem pieptul de pui. Il tocam marunt. Tocam si castraveciorii. Telina o dam pe razatoarea
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate