autor:

LILIANA MARIA ANDRIES

» » Salate

SALATA DE PUI

Autor: LILIANA MARIA ANDRIES (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LILIANA MARIA ANDRIES (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
Un rest de pui fript,, o ceasca de sfecla rosie taiata cuburi,, 2 mere acrisoare taiate betisoare, o telina mica rasa, 2 castraveciori murati, 100gr.cascaval ras, salata verde, o ceasca de maioneza, ulei, otet, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Tai carnea bucatele mici,o amesteci cu restul ingredientelor,stropesti cu otet,ulei si potrivesti de sare si piper.Maioneza o pui numai inainte sa servesti salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA DE PUI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu carne
Salata verde cu ciuperci si piept de pui

Salata verde cu ciuperci si piept de pui

Ciupercile se spala si se taie feliute. Intr-o tigaie punem o lingura de ulei si calim ciupercile

1 vot    0 comentarii
20 min
Salate diverse
SALATA CU PUI SI BRANZA

SALATA CU PUI SI BRANZA

Salata verde se spala bine sub jet de apa rece, se rupe in fasii mai mari si se pune in bol sub forma

1 vot    3 comentarii
20 min
Salate cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine):

    O sa incerc si varianta ta,este o salata delicioasa si sanatoasa .Eu o pregatesc astfel: 1 kg piept de pui un borcan 800 g castraveciori murati 200 g gogosari acri 800 g rosii 800 g ciuperci proaspete sau din conserva 100 - 200 g iaurt gros (dupa gust) cca 400-500 g maioneza(dupa gust) zeama de lamaie cateva foite varza rosie cateva foite varza alba ceapa verde dupa gust morcov dupa gust mazare dupa gust fasole verde dupa gust putina telina boabe de porumb dupa gust mustar dulce dupa gust sare,piper,nucsoara Pieptul de pui se fierbe in apa rece cu putina sare. Foitele de varza rosie si varza alba se spala, se taie fasii cat mai subtiri.Rosiile se taie in cubulete(nu se oparesc),castravetii si gogosarii se taie cubulete,ceapa tocata marunt,ciupercile fierte taiate marunt.Porumbul se fierbe alaturi de cubuletele de morcov,telina,mazare si fasole verde. Iaurtul,maioneza,mustarul se amesteca bine si potriveste de sare,piper,nucsoara,zeama de lamaie,mustar. Toate ingredientele se amesteca cu pieptul de pui fiert si taiat cubulete. Se serveste rece si ornata cu salata verde,masline,felii de ou fiert.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • Un rest de pui fript,
  • o ceasca de sfecla rosie taiata cuburi,
  • 2 mere acrisoare taiate betisoare
  • o telina mica rasa
  • 2 castraveciori murati
  • 100gr.cascaval ras
  • salata verde
  • o ceasca de maioneza
  • ulei
  • otet
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu carne

Salata de boeuf Salata de boeuf

Se fierb carnea si legumele si se lasa la racit. Taiem cubulete mici cartofii, carnea, morcovii (avand grija sa pastram un morcov

10 voturi    0 comentarii
3h
Salate cu carne
Salată cu burtă de vită Salată cu burtă de vită

Se spala bine burta se pune in apa cu otet peste noapte. Se pune burta la fiert 2-3ore (puteti sari pasii acestia daca cumparati burta

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Salate cu carne
SALATA DE CARTOFI CU CRENVUSTI