Taiati, ca fideaua, urmatoarele ingrediente: cartofii fierti si curatati,
merele si telina crude, apoi carnea de pasare fiarta. Jumatate din
cantitatea de carne puneti-o in amestec. Adaugati peste cartofi merele,
carnea si maioneza, apoi mustar, coniac, piper si sare dupa gust.
Combinati usor compozitia si asezati-o cu grija pe platou. Deasupra
presarati restul de carne. De jur-imprejur, decorati salata cu rondele de
ou fiert si acoperiti-le cu un strat subtire de aspic.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii