Autor:
alin (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 29 iunie 2009
Ingrediente
-salata verde:1 buc., -rosii:1-2 buc., -castraveti:1-2 buc., -ceapa rosie:1 buc., -piept de pui: g, -sos usturoi:50 ml, -sare, -piper, -ulei de masline, -crutoane(paine,unt,praf usturoi), -patrunjel, -porumb
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Salata verde,castravetii,rosiile si ceapa taiate jouliene,asezonate cu uleiul de masline,sare si piper,se adauga intrun bol transparent.Pieptul de pui se trage in tigaie in ulei de masline,taiat fidelute,se presara sare,piper si patrunjel.Se adauga peste salata deja preparata alaturi de crutoane(paine feliata,taiata cubulete,trase in unt si praf de usturoi),deasupra punandu-se sosul de usturoi.Pentru culoare,se adauga cateva bobite de porumb la final.
Pofta buna!