Se taie pieptul de pui, ca pentru grill, avand o inaltime de aproximativ 1 cm. Se cresteaza foarte putin, se adauga condimentele - sare, piper, boia, condimente de pui, ce aveti prin casa si ce va place. Se pune pe grill/gratar si se intoarce din cand in cand pana cand este gata.
Intr-un bol se pune salata - spalata inainte si apoi taiata fasii, se adauga masline, taiate rondele (cel mai bine este sa le puneti fara samburi), se auda sos tartare cam jumatate de borcan (dar este si in functie de gusturile fiecaruia). Pieptul de pui cand este gata se taie cuburi mici si se aseaza in bol, peste salata, masline si sos. Se pune foarte putin ulei de masline - doar stropit un pic, as recomanda, in cazul in care puneti masline in vid, sa inlocuiti uleiul de masline cu uleiul de masline lasat de acele masline - din cutie, pentru ca este si foarte putin sarat. Se amesteca toate ingredientele si se serveste la masa, sau doar ca o gustare rapida. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii