Pieptul de pui (fara os si pielita) se taie cuburi mici, castravetele se taie joulien, merele si sfecla rosie deasemeni, portocalele se decojesc apoi se scot feliile una cate una, in final se curata de coaja fructul de avocado, se taie pe jumatate, se indeparteaza samburele, si se taie felii subtiri (fructul de avocado oxideaza foarte repede in contact cu aerul, asa ca el va fi adaugat intotdeauna la finalul pregatirii salatei, si cu putin timp inaintea servirii), se adauga maioneza, condimentele, se amesteca usor. Se serveste in cupe de sampanie sau salatiere, se decoreaza cu felii de lamaie, salata verde, frunze de patrunjel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii