Se calesc bucatile de pui si ceapa in uleiul de masline pina se rumenesc usor pe toate partile . Se aduga vinul, 2 cesti de apa, se acopera cratita si se fierbe inabusit 35 min. Se aduga cartifii si putin apa si se mai fierbe 15 min. Se aduaga dovleceii, iarba grasa, rosiile , sare , piperul si se scutura usor cratita pentru ase amesteca ingredinetele cu piper. Se firebe inabusit 25-30 min pina se obtine un sos gros. salata se serveste calda sau rece.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii