Se fierbe pieptul de pui şi se rupe faşii faşii. Se lasa sa se raceasca. Se taie morcovul, castravetele şi ardeiul in cubulete mici ca pentru salata boef. Se taie ceapa,mararul şi usturoiul marunt ca pentru mancare. Se amesteca toate legumele cu bucatelele de pui. Se preseaza sare şi piper. Intr-un castron separat se amesteca iaurtul cu maioneza dupa care se pune peste compozitia deja pregatita. Se serveste rece, ca aperativ. Se dubleaza cantitatile pentru o salata mai mare.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii