1. Se incalzeste cuptorul in prealabil la 180°C. Se pun nuci le pe o foaie de copt si se coc 7 minute sau pâna devin usor crocante si aromate. Când se racesc suficient, se toaca mare.
2. Se incalzeste in prealabil gratarul. Se presara puiul cu 1/4 lingurita sare si 1/4 lingurita piper. Se frige la 15 cm de flacara, 4-5 minute pe fiecare parte sau pâna este facut. Se raceste la temperatura camerei, apoi se taie În bucati de 1 cm .
3. Într-un castron mare, se amesteca iaurtul, hreanul, maioneza, sucul de lamâie si restul de 1/4 lingurita de sare si 1/4 lingurita piper.
4. Se adauga nucile, puiul, strugurii, telina si merele; se amesteca ca sa se imbibe cu sos Knorr Grecesc se adauga laptuca Romaine si se amesteca din nou.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii