Salata de pui cu sfecla si cascaval

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 sfecle rosii mici
  • 200 g cascaval
  • 1 grepfruit
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • sare

Mod de preparare

1. Speli bine sfecla si le dai la cuptor pentru o ora

2. Fierbi sau frigi pieptul de pui si apoi tai carenea bucati nu prea mici

3. Cureti sfecla si le tai cubulete iar grepfrutul il cureti de coaja si pielite si-l tai bucatele

4. Pregatesti maioneza dintr-un galbenus crud si unul fiert si ulei.Dupa ce s-a unflat ii pui zeama de lamaie , un praf de sare si smantana.Adaugi maioneza peste carne, sfecla, amesteci si o asezi pe un platou.

5. Ornezi cu albusul pe care il poti taia in diferite feluri asa cum te conduce imaginatia

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise