autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Salate

Salata de pui, peste si legume

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 februarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 februarie 2009

Ingrediente
3-4 morcovi mari, 300-400 gr de cartofi, 1-2 piepti de pui, 1-2 bucati de peste afumat, 1 cutie(borcan) de sfecla, 1 sfecla mica pentru décor, 200 gr de smantana, 100-150 gr de maioneza, ½ de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

13 voturi

Mod de preparare

Se curata, spala si se pun la fiert morcovii si cartofii, se lasa la foc mediu, apoi se-ncearca legumele daca s-au fiert, dupa care se iau de pe foc si se arunca apa in care au fiert, completandu-se cu apa rece si se lasa pentru 5 minute. Separat se pune la fiert si pieptul de pui. Se ia un vas de Jena in care se vor aseza randuri legumele, puiul si pestele. Puiul sipestele se taie tot in cubulete.

Se trece la tocarea legumelor cubulete trecand la aranjare in randuri dupa cum urmeaza:1 strat de cartofi
1 strat de peste
1 strat de sfecla
1 strat de pui
1 strat de morcovi
fiecare strat se sareaza si pipereaza nu in exces, separat intr-un caston se amesteca smantana si maioneza se stoarce si lamaia, se sareaza, pipereaza si se adauga intr-un strat subtire peste legume. Se curata sfecla proaspata si se taie in felii(sau bastonase) foarte subtiri si se trece la decorare. Eu am prezentat o floare iar in mijlocul ei am pus o felita subtire de ceapa verde, se poate executa decorul cu orice idee aveti.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pui, peste si legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata de ton cu fasole

Salata de ton cu fasole

Se pune intr-un bol fasolea(eu am mai fiert-o putin)+tonul(scurs de ulei)+rosiile taiate+porumbul+maslinele+ulei+otet+sare+piper(dupa

12 voturi    11 comentarii
15 min
Salate cu peste
Salata de macrou si hering marinat

Salata de macrou si hering marinat

Pestele marinat care este deja portionat se aseaza intr-un castron impreuna cu toate celelalte ingrediente

4 voturi    3 comentarii
15 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 august 2010

    E foarte interesanta

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2009

    interesanta,cred ca e buna,am sa o incerc

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

    Hmm..cred ca e o bunatate

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

13 voturi

Ingrediente

  • 3-4 morcovi mari
  • 300-400 gr de cartofi
  • 1-2 piepti de pui
  • 1-2 bucati de peste afumat
  • 1 cutie(borcan) de sfecla
  • 1 sfecla mica pentru décor
  • 200 gr de smantana
  • 100-150 gr de maioneza
  • ½ de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

Cely Snijec (Chef de cuisine)

E foarte interesanta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Pasta de ton cu gogosari copti Pasta de ton cu gogosari copti

Desfacem conservele de ton și punem conținutul într-o sită, la scurs. Tocăm ceapa fin, la fel ardeii copți și mărarul. Într-un

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Obletel de Dunare marinat in otet Obletel de Dunare marinat in otet

Obletelul se curata de solzi si li se scot intestinele, apoi se indeparteaza capul si inotatoarea de la codite, se spala in mai multe

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Pasta de peste