1. Intr-un vas, se amesteca morcovii, ridichile si cepele verzi.
2. In alt vas, separat, se amesteca uleiul si otetul pana cand compozitia devine omogena, dupa care se toarna peste legume, amestecand bine.
3. Se pune compozitia pe platou si, inainte de a fi servita, se presara deasupra busuiocul.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii