autor:

iuliana tarnoveanu

» » Salate

Salata de rosii coapte

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Ingrediente
5-6rosii, ulei de palmier, 3-4 graunti de usturoi, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala si se pun in uleiul incins rosiile, se lasa pana se patrund foarte bine, intorcindu-se din cind in cind, se scot apoi, se curata de pielite, se paseaza, se amesteca cu usturoiul pisat. Se poate servi imediat cu mamaliguta sau ca garnitura la diverse preparate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de rosii coapte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de vinete(coapte) cu pasta de rosii(specific arab)

Salata de vinete(coapte) cu pasta de rosii(specific arab)

Intr-o tigaie se pune uleiul de masline,in care se prajeste ceapa taiata marunt;cind e aurie,se pune

26 voturi    8 comentarii
1h
Aperitive
Salata de avocado cu legume

Salata de avocado cu legume

Într-un bol măricel punem o lingură de ulei de măsline şi zeama de la o jumătate de lămâie.

4 voturi    0 comentarii
15 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    ana maria lengher (Chef de cuisine) , 31 iulie 2008

    Pare mai mult a ciorbica. Eu fac salata se rosii crude - au mai multe vitamine. Daca le faci coapte isi pierd din vitamine.

  • Fara foto

    ana maria lengher (Chef de cuisine) , 31 iulie 2008

    Se poate srvi asa simpla, eu folosesc ceva de genul ca ca un sos pentru fripuri, nu am incercat asa gol, ca pe o salata.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

ana maria lengher (Chef de cuisine)

Pare mai mult a ciorbica. Eu fac salata se rosii crude - au mai multe vitamine. Daca le faci coapte isi pierd din vitamine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata de vinete cu dovlecel