Rosiiile se spala, se taie in felii subtiri, ceapa se taie rondele si se aseaza pe un platou impreuna cu feliile de rosii si cu feliile de lamaie. Intr-un vas se amesteca faina, cimbru si piperul, apoi se taie branza cubulete de circa 1 cm si se trec prin amestecul de faina. Cubuletele se scutura de surplusul de faina si se prajesc in ulei pana incep sa se rumeneasca, se scot si se lasa la scurs. Salata de rosii se stropeste cu uleiul de masline si zeama de lamaie, se pudreaza cu sare, se adauga branza branza prajita si se orneaza cu frunzele de marar.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii