Intr-un vas,se pun rosile taiate felii(prima data,le taiem in jumate,apoi,fiecare jumatate o taiem felii),
apoi,ceapa rosie,taiata pestisori;deasupra,punem menta,tocata marunt.
Facem vinegreta din zeama de lamiie,sare,piper,putina apa.
Aceasta vinegreta o punem peste rosii+ceapa+menta;mestecam f.usor.Se pune in forma in care se serveste,iar deasupra se pune uleiul de masline.Nu se mai mesteca.
Aici,aceasta salata se serveste(in general) cu \"falafel\".

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii