Rosiile se taie felii,iar ceapa inele subtiri.Se pun rosiile si ceapa intr-o salatiera,se adauga sare,piper,zahar,otetul si 6 linguri de ulei si se amesteca bine.Ciupercile se taie felii si se rumenesc in ulei incins 4-5 minute;se condimenteaza cu sare si piper.Se amesteca ciupercile cu rosiile si ceapa si se orneaza cu busuioc.
Salata se poate imbogati cu felii de bacon rumenite si taiate bucatele si cu cuburi de branza.Se pot adauga si frunze de salata taiate fin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii