autor:

zana b.

» » Salate

Salata de rosii cu ciuperci cu busuioc

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iulie 2009

Ingrediente
500g rosii cherry,100g ceapa, de vin rosu,10 linguri ulei,300g ciuperci, de busuioc

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Rosiile se taie felii,iar ceapa inele subtiri.Se pun rosiile si ceapa intr-o salatiera,se adauga sare,piper,zahar,otetul si 6 linguri de ulei si se amesteca bine.Ciupercile se taie felii si se rumenesc in ulei incins 4-5 minute;se condimenteaza cu sare si piper.Se amesteca ciupercile cu rosiile si ceapa si se orneaza cu busuioc.
Salata se poate imbogati cu felii de bacon rumenite si taiate bucatele si cu cuburi de branza.Se pot adauga si frunze de salata taiate fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de rosii cu ciuperci cu busuioc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de vinete fara coacere (idee Doina)

Salata de vinete fara coacere (idee Doina)

Se curata vinetele de coaja si taie cubulete nu prea marunte. Se stropesc cu zeama de lamaie (ca

129 voturi    44 comentarii
35 min
Salate de legume
Salata de orez

Salata de orez

Orezul se fierbe si se clateste cu apa rece pentru ca boabele sa nu se lipeasca. Mazarea se fierbe

1 vot    1 comentariu
30 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
Usturoi marinat