Rosiile se scobesc de miez dupa ce se taie la fiecare un capacel. Se presara interiorul cu sare. Varza se taie fidea si se freaca bine cu sare, se amesteca cu miezul rosiilor tocat, cu ardeii taiati fisii subtiri si patrunjel verde tocat. Galbenusul rascopt, trecut prin sita, se freaca cu mustar, otet, ulei, apoi se toarna sosul peste legume si se amesteca usor. Se umplu rosiile cu acest amestec, se pune capacelul la loc si se aranjeaza rosiile pe o farfurie.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii