Salata verde se spala f.bine,frunza cu frunza;apoi,se indeparteaza(cu un cutit inoxidabil) partea tare(cotoarele).Se usuca,pe urma,tot cu un cutit inoxidabil,se taie bucati(vezi foto);salata verde,se poate rupe cu mina,daca nu vrem sa o taiem.
Se face o \"saramura\" din iaurt,usturoi,otet,sare,piper si putina apa,daca e nevoie.Se mesteca bine,se potriveste gustul,apoi se pune pe foc;amestecam tot timpul,sau aproape tot timpul.NU TREBUIE SA FIARBA.
Cind este f.fierbinte(dar inaintre de a da in clocot),se toarna peste salata verde,taiata;se amesteca totul bine,apoi se pune in castronul pt.servit.
Se serveste calduta sau rece,ca salata.Mie imi place sa o servesc cu chiftele,snitele............in general,cu o mincare uscata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii