Se despica scrumbiile pe burta, se curata, se scot icrele sau laptii si se tin in apa putin calduta timp de 5-6 ore. Se spala apoi in apa rece, se curata de pielita tragind-o de la cap spre coada, se scoate sira spinarii cu toate oasele mari, se taie in bucati late de doua degete care se aranjeaza apoi una linga alta pe o farfurie lunga, astfel incit sa dea impresia ca scrumbiile sint intregi. Ceapa dinainte curatata si tinuta in apa rece, se taie, cu un cutit bine ascutit, rotogoale cit se poate de subtiri. Se asaza rotogoalele in jurul pestelui, iar peste ele maslinele fara simburi. Se stropeste cu ulei si otet.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii