autor:

» » , Salate, Salate

Salata de sfecla

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
900 g sfecla (circa 8 bucati), bine spalate, 1/3 cana migdale natura le (cu pielita) tocate mare, 225 g paste din grâu integral, penne sau ziti, 1 cana iaurt simplu degresat, 1/4 cana suc proaspat de lamâie, 3 linguri otet balsamic, 1 lingura maioneza usoara, 1/4 lingurita sare, 1 conserva (425 g) somon de Pacific, scurs, 3 cepe verzi, taiate fin

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

1 Se incalzeste cuptorul În prealabil la 200°C. Se invelesc sfeclele in folie de aluminiu, se pun pe hârtie de copt si se coc 1 ora sau pâna când sunt fragede. În cuptorul aprins, se pun migdalele pe alta hârtie de copt si se coc 5-7 minute sau pâna se rumenesc.
2. Între timp, Într-o oala mare cu apa fiarta se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg.
3. Se scot sfeclele din folie. Când se racesc suficient, se curata si se taie În bucati de 1 cm.
4. Într-un castron mare, se amesteca iaurtul, sucul de lamâie, maioneza si sarea. Se adauga migdalele coapte, pastele, sfecla, somonul si ceapa verde; se amesteca bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de sfecla cu branza de vaci à la Jamie Oliver

Salata de sfecla cu branza de vaci à la Jamie Oliver

Taiem sfecla felii. si o punem intr-un castron. Adaugam 2 linguri ulei de masline, otetul balsamic,

4 voturi    0 comentarii
40 min
Salate reci
Cotlet de porc, cu garnitura de cuscus si salata de sfecla

Cotlet de porc, cu garnitura de cuscus si salata de sfecla

Se face un sos marinat: mustar, zeama de lamaie, miere, ulei sare si piper dupa gust. Cotletele

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 900 g sfecla (circa 8 bucati)
  • bine spalate
  • 1/3 cana migdale natura le (cu pielita) tocate mare
  • 225 g paste din grâu integral
  • penne sau ziti
  • 1 cana iaurt simplu degresat
  • 1/4 cana suc proaspat de lamâie
  • 3 linguri otet balsamic
  • 1 lingura maioneza usoara
  • 1/4 lingurita sare
  • 1 conserva (425 g) somon de Pacific
  • scurs
  • 3 cepe verzi
  • taiate fin

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Retete

din Salate reci

Salata de vara cu cartofi fierti, ardei grasi si ceapa rosie Salata de vara cu cartofi fierti, ardei grasi si ceapa rosie

Suntem în sezonul de vara, sezonul fructelor si legumeleor, deci sa profitam de ocazie si sa consumam cat mai mult din ele. Vara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata cu ton, avocado si mozzarella Salata cu ton, avocado si mozzarella

Taiati avocado pe jumatate, indepartati samburele si cu o lingura scoateti miezul, cu grija sa nu il zdrobiti. Il taiati cuburi mai

0 voturi    0 comentarii
20 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Salata de cruditati - Bomba de vitamine