autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata de sfecla

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
900 g sfecla (circa 8 bucati), bine spalate, 1/3 cana migdale natura le (cu pielita) tocate mare, 225 g paste din grâu integral, penne sau ziti, 1 cana iaurt simplu degresat, 1/4 cana suc proaspat de lamâie, 3 linguri otet balsamic, 1 lingura maioneza usoara, 1/4 lingurita sare, 1 conserva (425 g) somon de Pacific, scurs, 3 cepe verzi, taiate fin

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

1 Se incalzeste cuptorul În prealabil la 200°C. Se invelesc sfeclele in folie de aluminiu, se pun pe hârtie de copt si se coc 1 ora sau pâna când sunt fragede. În cuptorul aprins, se pun migdalele pe alta hârtie de copt si se coc 5-7 minute sau pâna se rumenesc.
2. Între timp, Într-o oala mare cu apa fiarta se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg.
3. Se scot sfeclele din folie. Când se racesc suficient, se curata si se taie În bucati de 1 cm.
4. Într-un castron mare, se amesteca iaurtul, sucul de lamâie, maioneza si sarea. Se adauga migdalele coapte, pastele, sfecla, somonul si ceapa verde; se amesteca bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de sfecla rosie si branza

Salata de sfecla rosie si branza

Este un aperitiv gustos, usor, de efect si care poate fi servit la orice ora ... Taiem branza si

1 vot    0 comentarii
20 min
Salate reci
Salata de sfecla rosie

Salata de sfecla rosie

Spalam sfecla si o punem la fiert cu apa rece. Fierbem aproximativ 1 ora si 30 minute, scurgem apa,

3 voturi    0 comentarii
2h
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 900 g sfecla (circa 8 bucati)
  • bine spalate
  • 1/3 cana migdale natura le (cu pielita) tocate mare
  • 225 g paste din grâu integral
  • penne sau ziti
  • 1 cana iaurt simplu degresat
  • 1/4 cana suc proaspat de lamâie
  • 3 linguri otet balsamic
  • 1 lingura maioneza usoara
  • 1/4 lingurita sare
  • 1 conserva (425 g) somon de Pacific
  • scurs
  • 3 cepe verzi
  • taiate fin

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata cu pui Salata cu pui

Spalam salata, o uscam bine si o taiem potrivit, clatim rosiile si le taiem in patru. Pentru aceasta salata, am folosit paste fundite

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu carne
Salata vegetariana de quinoa cu fasole rosie, linte si branza feta Salata vegetariana de quinoa cu fasole rosie, linte si branza feta

Cum sa pregatesti quinoa: Pune quinoa intr-o sita si clateste-o cu apa rece de 2-3 ori pentru a elimina gustul amar al acesteia; Adauga

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Salata de legume si paste