Salata de sfecla coapta si migdale

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 900 g sfecla (circa 8 bucati), bine spalate
  • 1/3 cana migdale natura le (cu pielita) tocate mare
  • 225 g paste din grâu integral, penne sau ziti
  • 1 cana iaurt simplu degresat
  • 1/4 cana suc proaspat de lamâie
  • 3 linguri otet balsamic
  • 1 lingura maioneza usoara
  • 1/4 lingurita sare
  • 1 conserva (425 g) somon de Pacific, scurs
  • 3 cepe verzi, taiate fin

Mod de preparare

1 Se incalzeste cuptorul În prealabil la 200°C. Se invelesc sfeclele in folie de aluminiu, se pun pe hârtie de copt si se coc 1 ora sau pâna când sunt fragede. În cuptorul aprins, se pun migdalele pe alta hârtie de copt si se coc 5-7 minute sau pâna se rumenesc.

2. Între timp, Într-o oala mare cu apa fiarta se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg.

3. Se scot sfeclele din folie. Când se racesc suficient, se curata si se taie În bucati de 1 cm.

4. Într-un castron mare, se amesteca iaurtul, sucul de lamâie, maioneza si sarea. Se adauga migdalele coapte, pastele, sfecla, somonul si ceapa verde; se amesteca bine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise