Autor:
Diana (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 30 mai 2009
Ingrediente
2-3 radacini de sfecla, 2 linguri ulei, 1/4 pahar otet, piper, sare, marar, patrunjel
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
Mod de preparare
Sfecla rosie se fierbe sau se coace in cuptor, se curata, se taie pai sau rondele, se pune intr-un castron, se sareaza si se presara cu piper. Se adauga ulei, otet, se amesteca si se aranjeaza in salatiera. Se presara apoi cu marar sau cu patrunjel verde tocat marunt. Salata de sfecla se poate prepara si cu cartofi. In acest caz se iau cantitati egale de sfecla si cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Sfecla se spala si se pune la fiert cca 45 de minute.
Se curata se coaja si se rade pe razatoarea
8 voturi
3 comentarii
1h 30 min
Sfecla se spala bine si se fierbe sau se coace in cuptor.
Cartofii spalati se pun la fiert in apa
25 voturi
14 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate