Se coace sau se fierbe sfecla. Intre timp, se spala ciupercile uscate sau hribii in apa si se pun la inmuiat o ora in apa calduta, dupa care se pun la fiert. Sfecla fiarta se curata (daca este mare se taie in lung in 4) si apoi se taie in felii subtiri, se adauga ciupercile fierte si taiate, de asemenea, in felii subtiri, ceapa care s-a taiat marunt si s-a calit in ulei, piper, sare, otet si, dupa gust, usturoi pisat. Se amesteca impreuna toate ingredientele si se asaza intr-o salatiera. (Zeama ramasa de la ciuperci se foloseste la subtiat mujdeiul de usturoi, care se toarna in salata).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii