Salata de sfecla rosie cu gogosari si ceapa conservata pentru iarna

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie
Salata de sfecla rosie cu gogosari si ceapa conservata pentru iarna

Ingrediente

  • 5kg sfecla rosie
  • 3kg gogosari
  • 2 kg ceapa
  • 1l otet
  • 2l apa
  • 2linguri miere de albine
  • 3 lg zahar
  • 1lg sare
  • 1/2l ulei
  • cate 1 lg de piper boabe,mustar boabe
  • 4-5 boabe enibahar
  • 4 frunze foi de dafin

Mod de preparare

Se curata gogosarii si se taie pestisori cat mai subtiri. Ceapa se taie julien foarte subtire iar sfecla se taie si ea pestisori. Separat facem baitul din apa otet, ulei si restul de condimente si mirodenii, pe care il punem la fiert.

Cand clocoteste trecem prin el ceapa, pana se inmoaie, gogosarii pana isi schimba culoarea si sfecla pana incepe apa a clocoti.

Amestecam toate foarte bine untr-un vas mare si umplem borcanele, batucind usor, iar deasupra completam cu baitul ramas inca fierbinte. Rasturnam borcanele pe capac si le bagam sub paturi pana a 2a zi.

Se serveste dupa o saptamana!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa
Budinca de cozonac

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Budinca de cozonac
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise