autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Salate

Salata de sfecla rosie cu tahina- reteta araba

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Tarile Arabe


    Reteta postata pe: 25 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Tarile Arabe


Reteta postata pe: 25 mai 2010

Ingrediente
1 Kg sfecla rosie, 1/2 ceasca sos tahina, 1/2 ceasca suc de lamiie, 1/2 ceasca iaurtsare, 1 ceapa tocata fin

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Sfecla rosie se foerbe in apa cu sare ,se curata de coaja si se taie cuburi.
Ceapa se marineaza in suc de lamiie si sare.
Se amesteca ceapa,iaurtul si tahina (daca e prea groasa se adauga 2 linguri de apa)
Se amesteca totul cu sfecla.
Se pune intr-un vas de salata si se presara deasupra patrunjelul tocat

.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie cu tahina- reteta araba" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata cu maioneza din vinete cu coaja alba

Salata cu maioneza din vinete cu coaja alba

De multa vreme aveam curiozitatea de a incerca gustul acestui soi de vinete cu coaja alba. Dupa ce

8 voturi    8 comentarii
1h
Salate de legume
Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele

3 voturi    0 comentarii
50 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2013

    interesant!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

    Interesant mod de a prepara sfecla rosie.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Foarte aromata; trebuie sa o incerc si facuta astfel.Felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 Kg sfecla rosie
  • 1/2 ceasca sos tahina
  • 1/2 ceasca suc de lamiie
  • 1/2 ceasca iaurtsare
  • 1 ceapa tocata fin

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

maria mihalache (Chef de cuisine)

interesant!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Mini ardei umpluti cu branza Mini ardei umpluti cu branza

Intr-un bol amestecam branza de vaci cu telemeaua data prin razatoare, untul moale la temperatura camerei. Adaugam smantana, ouale

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Turnulete de pui, vinete si dovlecei Turnulete de pui, vinete si dovlecei

Taiem vanata felii rotunde, le saram si le punem la scurs. Un dovlecel il dam pe razatoarea mica, iar celalalt il taiem la fel ca pe

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata de ciuperci cu verdeturi