Spalam si punem sfecla la fiert circa 1h, pana intra furculita usor in ea. O scoatem din apa si o lasam la racit. O curatam si o taiem felii sau daca doriti o treceti prin razatoarea mare. Punem sfecla intr-o salatiera, adaugam hreanul, chimenul, zaharul,sarea si uleiul. Amestecam ingredientele cu o lingura dupa care salata este gata de servit.
Daca folositi hrean proaspat, ras, adaugati in plus 1 lingura otet (de preferat de mere).
O alta salata gustoasa si foarte sanatoasa.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii