Salata de spanac, branza de capra si capsune

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa
Salata de spanac, branza de capra si capsune

Ingrediente

  • Spanac (baby spinach) - 200g
  • Branza de capra - 100g
  • Capsune - 50g
  • Ceapa rosie - 1 jumatate
  • Seminte de pin - 2 lingurite
  • Dressing de zmeura:
  • Otet balsamic de zmeura - 1 lingurita
  • Ulei de masline - 1 lingurita
  • Sare

Mod de preparare

1. Spalati spanacul si capsunele bine, apoi lasati-le la scurs. Taiati capsunele in sferturi, taiati ceapa felii subtiri, iar branza de capra taiat-o cubulete.

2. Incingeti o tigaie foarte bine apoi rumeniti semintele de pin, pana devin aurii. Nu le lasati foarte mult pentru a nu se arde. Amestecati toate ingredientele.

3. Aveti doua optiuni in a prepara dressing-ul: fie amestecati ingredientele mentionate de mine, fie, daca timpul va permite, incercati aceasta reteta: amestecati 10 zmeurici cu un sfert de cana de otet alb, un sfert de cana de sirop de artar, o lingura de mustar Dijon, 1 lingura tarhon uscat, un sfert lingurita de sare si un sfert de cana de ulei de masline. Dati ingredientele prin blender si adaugati in salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise