Salata de spanac cu iaurt

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac proaspat
  • 4 catei de usturoi
  • 6l.s.ulei de masline
  • sare
  • piper negru
  • zeama de la 1/2 jumatate de lamaie
  • 200 g iaurt
  • putin sofran

Mod de preparare

Se taie spanacul nu prea marunt.Cateii de usturoi se curata si se taie cuburi.Se incalzeste jumatate din cantitatea de ulei intr-un vas mare.Se caleste usturoiul apoi se adauga spanacul.Se fierbe incet la foc potrivit,amestecandu-se de cateva ori.Apoi se sareaza si se pipereaza si se ia vasul de pe foc.Zeama de lamaie se amesteca cu iaurtul si cu restul de ulei,apoi se incorporeaza cu grija in spanac.Salata se mai condimenteaza cu sare si piper si se presara cu praf de sofran dupaa plac.Se serveste caldut sau rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise