Se alege sparanghelul cu tulpina groasa de un deget si cu varfurile
violete, se curata (de la radacina spre varf), taind apoi cam 1-2 cm din
partea de jos care este fibroasa. Se spala sub un jet de apa rece, se
aseaza in snopuri si se leaga in partea de jos si de sus, apoi se fierb in
apa clocotita cu sare, cca 30 minute. Dupa ce a fiert, se scoate
sparanghelul cu grija, se desface din snopuri si se asaza pe un servet
impaturit pentru a absorbi toata apa, dupa care se pune pe o farfurie. Din
galbenusuri, ulei si lamaie se prepara o maioneza; se potriveste de sare
si piper, se amesteca cu mustarul si carnea taiata cubulete si se toarna
peste sparanghel. Se prefera carnea de la pieptul de gaina, fiind alba si
frageda.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii