Spalati morcovii,curatati coaja si taiati pe lungime fisii subtiri. Intr-o cratita cu apa fierbinte, fierbeti morcovii timp de 5 minute, curatati si spalati si sparanghelul. Il fiebeti si pe acesta in aceeasi apa. Faramitati painea in blender cu usturoiul, masline, oregano si un fir de ulei, dupa care le prajiti intr-o tigaie antiaderenta. Condimentati verdurile cu sucul de lamiie, uleiul, sare, piper, iar la sfarsit adaugati painea prajita.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii