Salata de sunca

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g sunca de Praga (taiata felii groase de 1 cm)
  • 100 g morcovi
  • 100 g telina
  • 1/2 ardei gras
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 6 linguri ulei de floarea soarelui
  • 4 linguri otet alb
  • 2 linguri zeama rece de zarzavat (Knorr + apa)
  • 2 lingurite capere
  • 1 lingurita boabe de piper verde
  • 8 castraveciori murati
  • 1/2 lingurita mustar iute
  • 1 varf de cutit zahar
  • sare.

Mod de preparare

Se curata si se spala morcovii, telina si ardeiul si se taie cubulete. Se amesteca otetul cu zeama de zarzavat, mustarul, sarea si zaharul, se incorporeaza uleiul si se adauga caperele, legumele taiate si patrunjelul verde tocat. Se taie castraveciorii in evantai (capatul ramane intreg si restul se taie fasii), iar sunca - bastonase late de 1 cm. Se asaza legumele pe platou, peste ele se pune sunca si se stropesc cu sosul de otet si mustar. Se decoreaza cu castraveciorii murati.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor