Cele 6 oua se fierb si se taie cubulete. In timp ce ouale fierb, nu pierdeti timp si taiati batoanele de surimi de crab cubulete.
Se pun intr-un vas ouale si batoanele de surimi taiate, se amesteca cu porumbul (spalat cu apa rece si scurs), se aduga maioneza, sarea si piperul si se amesteca bine.
La sfarsit adaugati sucul de la o jumatate de lamaie si amestecati din nou. Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii