Salata de Surimi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g batoane de Surimi de crab congelat
  • 6 oua
  • o cutie de porumb marinat(dulce)
  • maioneza
  • sucul de la o jumatate de lamaie
  • sare si piper alb

Mod de preparare

Cele 6 oua se fierb si se taie cubulete. In timp ce ouale fierb, nu pierdeti timp si taiati batoanele de surimi de crab cubulete.

Se pun intr-un vas ouale si batoanele de surimi taiate, se amesteca cu porumbul (spalat cu apa rece si scurs), se aduga maioneza, sarea si piperul si se amesteca bine.

La sfarsit adaugati sucul de la o jumatate de lamaie si amestecati din nou. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise