autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de taietei

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 250 g taietei, , 2 gogosari, , 2 ardei grasi, , 3 cepe verzi, , 1 morcov mare (taiat fasii lungi de 6 cm), , 6 linguri ulei de masline, , 3 linguri zeama de lamaie, , 1 lingura frunze de menta (taiate marunt).

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb taieteii \"al dente\", se scurg si se lasa sa se raceasca. Ardeii si gogosarii se coc, se curata (de pielita si seminte), se taie fasii late de 1 cm si se amesteca cu morcovii, ceapa verde taiata rondele si taieteii. Se face un sos din ulei, zeama de lamaie si menta tocata, se bate bine cu furculita si se toarna peste salata. Se acopera cu un capac, se tine cateva ore la rece si, inainte de-a se servi, se mai amesteca o data ingredientele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de taietei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de taietei cu legume

Salata de taietei cu legume

Pastele se fierb al dente intr-o cratita cu apa si sare. Apoi se scurg. Se oparesc cateva minute

0 voturi    0 comentarii
30 min
Salate reci
Salata de creveti si taietei cu susan si usturoi (mancare japoneza)

Salata de creveti si taietei cu susan si usturoi (mancare japoneza)

Se fierb pastele in apa cu sare dupa instructiunile de pe ambalaj.In ultimele 2 minute de fiert de

11 voturi    7 comentarii
25 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 250 g taietei
  • 2 gogosari
  • 2 ardei grasi
  • 3 cepe verzi
  • 1 morcov mare (taiat fasii lungi de 6 cm)
  • 6 linguri ulei de masline
  • 3 linguri zeama de lamaie
  • 1 lingura frunze de menta (taiate marunt).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Salate de legume

Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Ratatouille la cuptor Ratatouille la cuptor

Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume. Intr-o

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de verdeturi, cartofi noi si prosciutto