1. Se taie cascavalul in bastonase subtiri. Se spala telina, i se scot frunzele si se taie tulpina in lamele fine. 2. Se curata para, se spala marul, se taie amandoua cubulete, se stropesc cu o lingura de zeama de lamaie si se amesteca cu telina si cascavalul. 3. Se prepara sosul, amestecand otetul cu sarea, piperul si incorporand apoi in ele smantana. 4. Se alege salata, se spala, se zvanta si se asaza frunzele pe un platou. Peste ele se rasfira ciupercile spalate si taiate felii subtiri si se stropesc cu sucul de lamaie ramas. 5. Se pune la mijloc compozitia de legume, fructe si cascavalul, deasupra se toarna sosul si se presara nucile rumenite intr-o tigaie (fara grasime) si frunzele de telina taiate marunt.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii