1. Cureti telina si morcovul si le dai pe razatoarea mare.
2. Cureti castravetele, gusti capetele sa nu fie amare si tai castravetele felioare subtiri.
3. Rosiile le speli, le cureti si le tai felii rotunde.
4. Cureti merele si le tai si pe acestea felii subtiri.
5. Visinele le cureti de samburi.
6. Desfaci salata foaie cu foare si o speli in mai multe ape.
7. Lasi cateva foi de salata pentru garnitura, iar restul le tai fasii.
8. Pui toate produsele in salatiera, le stropesti cu zeama de lamaie, le presari cu sare si zahar dupa gust si amesteci totul cu smantana.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii